Indulhatna jobban az év? Magyarország legmenőbb gasztrooldala, a Nosalty nemrég megkeresett, hogy a vegán január miatt beszélgetnének velem a blogomról, annak kezdetéről, a nehézségekről, jövőbeni terveimről.
Nagyon örültem a megkeresésnek, annak pedig még jobban, hogy olyan dolgokról is tudtam mesélni, amikről eddig még sehol.
Az interjúban többi között beszélgetünk arról, hogy
- mi volt a blog előtt, hogyan étkeztem, mit tartottam szem előtt;
- miért fontos nekem az, hogy a vegánságot ne fekete-fehéren, hanem spektrumként kezeljük;
- mi alapján dől el, hogy mi lesz a következő a recept a blogon;
- mik voltak az elmúlt évben a legnagyobb kihívások a sütésben;
- hogyan bizonyosodok meg arról, hogy egy recept a lehető legnagyobb eséllyel sikerüljön másoknak is;
- és hogy mi a legfontosabb tanácsom azoknak, akik most vágnának bele a vegán étkezésbe.
Még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget a Nosalty-nak, azon belül pedig Szász Nórinak. Az interjút itt tudod elolvasni.
A poszt kiemelt képét Farkas Norbert (24.hu) készítette.
